Torrharun-saari Inkoon kauniissa ulkosaaristossa on varsinainen helmi. Matka saareen taitetaan elämyksellisesti taksiveneellä Westerbyn tilan omasta laiturista. Saarella voit unohtaa arkiset huolet ja nauttia luonnonrauhasta ja Suomen saaristosta parhaimmillaan. Saaren mukavuudet ovat perinteisen suomalaisen kesämökin luokkaa, eli siellä eletään ilman juoksevaa vettä, sähköä tulee generaattorista ja asioidaan ulkohuussissa. Olemme halunneet pitää mukavuustason mahdollisimman perinteisenä, jotta elämys olisi aidompi ja ikimuistoisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torrharun

Voit saunoa pienessä, perinteisessä puusaunassa ihaillen sisäsaaristoon avautuvaa maisemaa ja nauttia raikkaita virvokkeita saunan rappusilla. Mikäli kaipaat avomerta, ei sinun tarvitse kuin kääntää katseesi etelään, missä meri jatkuu silmän kantamattomiin.

Tarjoamme teille räätälöidyn paketin, johon kuuluu juuri sellaista ohjelmaa ja ratkaisuja, joita te toivotte. Miten olisi saaristoretki saunomisineen ja virvokkeineen Torrharunissa kokouspäivän päätteeksi? Ja saunan päälle varmaan maistuisi pieni suolapala. Miksette valmistaisi itse savukalaa keittiömestarin opastuksella?

Koska saari sijaitsee niin pitkällä ulkosaaristossa, voimme järjestää retkiä sinne vain toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Muista sopiva vaateutus ja mukavat kengät. Säävarauksella.