Torrharun-saari Inkoon kauniissa ulkosaaristossa on varsinainen helmi. Matka saareen taitetaan omalla veneellä tai taksiveneellä. Saarella voit unohtaa arkiset huolet ja nauttia luonnonrauhasta ja Suomen saaristosta parhaimmillaan. Saaren mukavuudet ovat perinteisen suomalaisen kesämökin luokkaa, eli siellä eletään ilman juoksevaa vettä, sähköä tulee generaattorista ja asioidaan ulkohuussissa. Olemme halunneet pitää mukavuustason mahdollisimman perinteisenä, jotta elämys olisi aidompi ja ikimuistoisempi.

Voit saunoa pienessä, perinteisessä puusaunassa ihaillen sisäsaaristoon avautuvaa maisemaa ja nauttia raikkaita virvokkeita saunan rappusilla. Mikäli kaipaat avomerta, ei sinun tarvitse kuin kääntää katseesi etelään, missä meri jatkuu silmän kantamattomiin.

Saaressa on käytettävissä kaksi rakennusta, toisessa pieni keittiö sekä ruokailutila, toisessa kaksi makuuhuonetta sekä takkahuone. Rakennuksien välissä terassi.

Saari vuokrataan kesäkuukausina. Viikkovuokra 1200 eur. Vuodevaatteet 12 eur/ henkilö, loppusiivous 250 eur. Vaihtopäivä maanantai. Vuokra maksetaan etukäteen.

Lisätietoja antaa Gunilla Nordblad, gunilla.nordblad@westerby.fi, 044-5532550