Westerby Gård on rauhallinen ja inspiroiva paikka onnistuneelle kokoukselle. Tarjoamme ryhmän yksityisyyttä vaalivan ympäristön,  intiimit tilaisuudet uniikissa ympäristössä – painopisteinä joustava ja henkilökohtainen palvelu. Meillä on helppoa unohtaa muu maailma ja keskittyä ainoastaan päivän ohjelmaan.

Sisustuksellisesti tilamme eroaa perinteisestä kokoushuoneesta, mutta siitä löytyy luonnollisesti modernit tekniset kokousvarusteet: dataprojektori, valkokangas, langaton internet, fläppitaulu, tussit ja TV. Kokoustilamme on oivallinen esim. johtoryhmälle.

untitled

Jos haluatte täällä olonne aikana tehdä muutakin kuin istua kokouspöydän ympärillä, on meillä tarjota liuta erilaisia aktiviteetteja. Kaikenlaisille ja kaiken kokoisille ryhmille löytyy sopivaa toimintaa. Esimerkkeinä mainittakoon patikointi lähimetsissä tai saaristoelämyksiä.

Kruunataksemme kokouspäivänne valmistamme huolella teille hyvää lähiruokaa. Saapumisen yhteydessä tarjotaan pientä suolapalaa hyvän kahvikupin kera. Keskipäivällä sopii nauttia reilu lounas talon tapaan. Iltapäivällä maistuu kahvi tai tee sekä kotileivottu pikkupurtava. Jos vielä jäätte iltaan asti, tarjoilemme teille tarkoin kauden mukaan suunnitellun menun.