Westerby Gård erbjuder två rätt så olika bastualternativ varav den ena bastun finns i gårdshotellet och den andra bastun finns ute på ön Torrharun.

045_Bastubadare
Bastun i gårdshotellet

Privatboka bastuavdelningen i gårdshotellet till din grupp! Efter bastun kan det vara skönt att gå ut på terrassen som finns i anslutning till bastun, för att njuta av ett glas svalkande dricka och gårdens egna salta bastusnacks. I bastuavdelningen finns även ett bubbelbad som går att boka. Då du bokar bastun har du även brasrummet som finns i anslutning till bastun till ditt förfogande.

Bastun rymmer 8-10 personer. Om ni turas om på laven går det fint att vara ett större sällskap.

Vi ordnar gärna med olika bastutilltugg!

Pris från 350 eur/ 2 h.

Håller du möte på gården eller sover över – pris från 200 eur/ 2h.

Vedeldad bastu på ön Torrharun

Med utsikt över den inre skärgården kan ni bada bastu i en liten traditionell vedeldad bastu och njuta av svalkande drycker på bastutrappan. Längtar ni efter öppet hav är det bara att svänga blicken söderut där det öppna havet breder ut sig så långt blicken når. Precis som sig bör i en riktigt traditionell finsk bastu finns det inte rinnande vatten i bastun. Tvättandet sker med hjälp av inburet vatten som blandas med vatten som värms upp av bastu ugnen, så ren blir man nog. Att åka ut till Torrharun för att bada bastu är utan tvivel en njutning för alla sinnen. Bastun är enbart i bruk under sommarmånaderna.

Pris från 750 eur.