Ön Torrharun som utgör en del av det yttersta havsbandet i Ingås vackra skärgård är en verklig pärla. Ön nås enbart med egen båt eller båttaxi. Ute på ön kan ni glömma vardagens stress och njuta av lugnet och den finska skärgården då den är som bäst. På ön är bekvämligheterna i klass med en traditionell finsk sommarstuga, det betyder att det inte finns rinnande vatten, ingen elektricitet (generator) och bestyren sköts i ett utedass. Vi har valt att hålla bekvämlighetsnivån så traditionell som möjligt för att göra upplevelsen mer äkta och minnesvärd.

Med utsikt över den inre skärgården kan ni bada bastu i en liten traditionell vedeldad bastu och njuta av svalkande dryck på bastutrappan. Längtar ni efter öppet hav är det bara att svänga blicken söderut där det öppna havet breder ut sig så långt blicken når.

På ön finns två byggnader till förfogande. I det västra huset finns kök och matrum, i det andra två sängkammare med fyra bäddar i var rum samt ett rum med kamin och soffa.

Stugan hyrs ut veckovis under sommarmånaderna. Pris 1200 eur/ vecka. Sängkläder och handdukar 12 eur/ person. Slutstädning 250 eur. Hyran betalas före ankomst. Bytesdag måndag.

För mera info, Gunilla Nordblad, gunilla.nordblad@westerby.fi, 044-5532550.