Ön Torrharun som utgör en del av det yttersta havsbandet i Ingås vackra skärgård är en verklig pärla. Ön nås enbart med båttaxi, men den 20 minuter långa färden från gårdens egen brygga ut till ön är helt klart en stor del av upplevelsen. Ute på ön kan ni glömma vardagens stress för en stund och njuta av lugnet och den finska skärgården då den är som bäst. På ön är bekvämligheterna i klass med en traditionell finsk sommarstuga, det betyder att det inte finns rinnande vatten, ingen elektricitet och bestyren sköts i ett utedass. Vi har valt att hålla bekvämlighetsnivån så traditionell som möjligt för att göra upplevelsen mer äkta och minnesvärd.

Med utsikt över den inre skärgården kan ni bada bastu i en liten traditionell vedeldad bastu och njuta av svalkande dryck på bastutrappan. Längtar ni efter öppet hav är det bara att svänga blicken söderut där det öppna havet breder ut sig så långt blicken når.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torrharun

Vi erbjuder er ett skräddarsytt paket med program och lösningar som passar just det ni är ute efter. Varför inte avsluta mötesdagen med en skärgårdstur, förfriskningar och bastubad på Torrharun? Efter bastun kan det smaka bra med något saltigt, varför inte tillreda rökt fisk under ledning av köksmästaren?

På grund av att ön är belägen så pass långt ute i havsbandet kan vi enbart erbjuda utfärder till ön mellan maj och september. Väderreservation. Tänk även på att klä er i lämpliga kläder och skodon.