Westerby Gård är en rofylld och inspirerande plats att ordna ett lyckat möte på. Hos oss är det lätt att stänga ute resten av världen och enbart koncentrera sig på dagens agenda. Vi erbjuder större exklusivitet än tidigare, intima tillställningar i en unik miljö – präglade av flexibel och personlig betjäning.

Inredningsmässigt skiljer sig vårt utrymme från traditionella mötesrum, men det är självfallet utrustat med modern teknisk utrustning: dataprojektor, vitduk, trådlöst internet, bläddertavla, tuschpennor och TV. Våra utrymmen lämpar sig utmärkt för tex. ledningsgrupper.

konfe

Om ni under er vistelse hos oss vill göra annat än bara sitta runt mötesbordet, erbjuder vi er olika aktiviteter att välja bland. Det finns aktiviteter som passar för alla sorters grupper. Som exempel kan nämnas vandringar i naturen och skärgårdsupplevelser.

För att fullända er mötesdag hos oss lägger vi ner lite extra tid på att bjuda på god lokalproducerad mat. Vid ankomst serveras en saltbit med en god kopp kaffe. Mitt på dagen smakar det sedan bra att bli serverad en rejäl lunch på gårdens vis. På eftermiddagen sitter det bra med en kopp kaffe eller te med hembakat tilltugg. Om Ni väljer att stanna till kvällen bjuds ni på en välkomponerad meny planerad enligt säsong.